home

Skylounge Ruby Hotel overgenomen door Ramzy Group

CEO Ramez Ramzy voegt de skylounge op de 21ste verdieping van het Ruby-Emma hotel - het voormalige QO hotel in Amsterdam Oost - toe aan het portfolio van Ramzy Group.

Skylounge van nieuwe Ruby Hotel in Amsterdam overgenomen door Ramzy Group

CEO Ramez Ramzy voegt de skylounge op de 21ste verdieping van het Ruby-Emma hotel - het voormalige QO hotel in Amsterdam Oost - toe aan het portfolio van Ramzy Group. Hiermee wilt de jonge ondernemer met het horeca- en vastgoedbedrijf een actieve bijdrage leveren aan het beleid van de gemeente Amsterdam. Begin 2023 zal de skylounge worden geopend.

OVERNAME SKYLOUNGE RUBY-EMMA HOTEL

Ramzy wil bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van de gemeente Amsterdam en een positieve stempel drukken op de stadsontwikkeling. Begin 2023 zal de Skylounge van het Ruby-Emma hotel zijn deuren openen.

De nieuwe naam is inmiddels bekend: “Ventuno is de nieuwe naam van onze skylounge op de 21ste verdieping van het Ruby-Emma hotel. De hoogste skylounge van Amsterdam. Daarnaast bouwen wij op de 22ste verdieping de hoogste TV en podcast studio van Nederland van waaruit we onze nieuwe visie op de stad gaan communiceren. Wij willen het voortouw nemen in de ontwikkeling van de branche en de stad samen met onze partners, de gemeente Amsterdam en andere betrokkenen.” Aldus Ramez Ramzy.

Read the full article here
Previous article
Next Article
No next article